banner2

Gastouder

Gastouder stelt zich voor

Mariola

Mijn naam is Mariola Hasselbaink, uw gastouder en pedagogisch leidster bij Q-kids.

Waar komt de naam Q-Kids vandaan

De naam Q-Kids is ontstaan vanuit de drie kernwaarden die mijn werkwijze karakteriseren namelijk: Quality (kwaliteit), Quantity (kwantiteit) en Quest (missie-doel) voor Kids.

Het werken met kinderen vormt al jaren een uitzonderlijke passie in mijn leven. Door deze passie heb ik besloten om een  gastouderopvang te starten waarin doelmatigheid, kwaliteit en kwantiteit vooropgesteld zijn.

De kwaliteit uit zich in mijn expertise, de pedagogische overdracht, de geborgen doch professionele communicatie tussen kind, ouder en gastouder en de individuele aandacht op maat.

De kwantiteit uit zich in het optimaal benutten van de kleinschaligheid van gastouderopvang. Door deze kleinschaligheid is Q-kids in staat om relatief veel activiteiten en projecten te organiseren waar soortgelijke organisaties niet aan toekomen. Q-kids heeft zich als doel gesteld om alles uit het kind te halen en dit kan enkel worden verwezenlijkt wanneer Q-kids alles uit zichzelf haalt.

De doelmatigheid uit zich in het effectief en efficiënt inzetten van de juiste pedagogische middelen om de gestelde doelen te realiseren. Deze doelen worden in samenspraak met de ouders geformuleerd waarna er wordt gezocht naar de juiste afstemming tussen thuisstructuur en de structuur op de opvang.

Mijn droom om een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van kinderen is uitgekomen.