banner2

Voor Ouders

Wat ouders zeggen

Ouders van Dani (1jr)

"Vanaf het eerste moment dat we telefonisch contact hadden met Q-kids voelde het meteen al goed. Mariola communiceerde heel makkelijk en open met ons. Vervolgens hadden we een kennismakingsgesprek waar al onze vragen werden beantwoord en onze twijfels m.b.t. een gastouder werden weggenomen. Na een paar wen dagen (en tranen bij mama) lieten wij met een gerust hart ons 1e kindje achter bij Mariola. Nu, enkele maanden later, voelt zij meer als een tante dan een gastouder. Een familielid die zeer betrokken is bij de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Onze manier van opvoeding komt zeer overeen met de pedagogische visie van Q-kids; hierdoor zitten we altijd op 1 lijn. De structuur en ritme die zij aanhoudt hebben wij ook thuis toegepast en dat werkt zeer goed.

Onze zoon gaat altijd met plezier naar de opvang, waar hij regelmatig al zingend en springend door de andere kinderen verwelkomd wordt. Het fijne is dat we bij het brengen en ophalen altijd een persoonlijk momentje hebben voor een overdracht. Het voelt zeer vertrouwd en transparant.

We hebben het idee dat de (mentale en lichamelijke) ontwikkeling van onze zoon zeer gestimuleerd wordt in deze omgeving. Met 11 maanden begon hij met lopen, dit had hij namelijk al vaak geoefend bij de opvang. Hij eet werkelijk alles, want hij krijgt elke dag heerlijke warme en gevarieerde maaltijden voorgeschoteld. De basis die gelegd wordt bij Q-kids zal een belangrijke invloed hebben op de manier waarop onze zoon zal opgroeien. We zijn erg tevreden met de keuze voor Q-kids en weten zeker dat wij, met de hulp van Mariola, een welopgevoede jongeman zullen grootbrengen. "

Groet,
David & Liesbeth


Ouders van Aäron (2jr)

"Aäron ging voorheen altijd naar de kinderopvang, wij hadden bewust voor een kinderopvang gekozen en niet voor een gastouder, omdat wij het belangrijk vonden dat er een soort van 'sociale controle' was en daarnaast is het ook moeilijk om iemand te vinden die je betrouwbaar vindt als gastouder en met wie je op een lijn ligt in de opvoeding. Totdat wij een jaar geleden Mariola beter leerden kennen (Gastouder bij Q-Kids), het is haar gelukt om ons op andere gedachten te brengen over een gastouder.

Zij kwam op ons zo betrouwbaar over en is erg leuk en begaan met de kinderen. Ook past zij niet alleen op de kinderen maar vindt zij het ook erg belangrijk dat de kinderen wat bij haar leren en voorbereidt worden op de basisschool. Zo kan ons 2 jarig zoontje al een groot deel van het alfabet opnoemen, kan hij tellen tot tien en is hij al bijna zindelijk. Aäron is ook helemaal gek van haar en gaat altijd met veel plezier naar Q-Kids toe. Wanneer wij Aäron ophalen aan het einde van de dag, dan krijgen wij ook nog eens altijd een uitgebreid verslag van de dag, wat ons ook een fijn gevoel geeft."

Groet,
Jeremia & Channah Imanuel


Ouder van Saadi

"Mijn ervaringen met Q-kids zijn heel erg positief.
Degene die de touwtjes in handen heeft, weet waar ze mee bezig is.
Mijn kind krijgt niet alleen veel aandacht maar ook leert hij discipline.
Het educatieve gedeelte wordt ook goed benadrukt.
Bij speciale avonden worden de ouders uitgenodigd om te zien wat hun kind heeft geleerd.
Kortom, het is een gastouder die het waard is voor je kind."

Groet Razia Gaffar.


Ouders van Tasniem & Noer Alsabaah

"Vooraf hadden wij net zoals elk ander ouder de zorgen of de opvang aan alle criteria zou voldoen.
Na verloop van tijd verdwenen de zorgen echter snel nadat onze kinderen gewend waren geraakt aan de professionele aanpak.

Een van de belangrijkste punten naast het toezicht houden van de kinderen is het totaal pakket. Door als ouders op een lijn te zitten met Q-Kids zagen wij al snel grote vorderingen in de ontwikkeling van onze kinderen. Het is fijn om te zien dat onze kinderen discipline wordt aangeleerd, zelfstandigheid en daarnaast de overige vaardigheden van een normale voorschool bijgebracht. Onze kinderen krijgen de ruimte zichzelf te zijn en worden op spelende wijze gestimuleerd zich verder te ontwikkelen. Wij als ouders zijn erg blij en tevreden met de aanpak van Q-Kids.

Met trots kunnen wij zeggen dat onze kinderen niet alleen zijn klaargestoomd voor de basisschool maar dat dit zeker zal helpen met hun verdere leven."

Groet Metien & Razia Kasiem


Ouder en zus van Melanie

"Om te beginnen, is Q-kids meer dan opvang. Vanaf dat onze dochter bij Q-kids zit, hebben wij haar zien veranderen van een baby naar een intelligente peuter. Niet alleen door onze eigen inzet maar met behulp van Q-kids. Q-kids is niet alleen de plek voor opvang, maar er wordt bijgedragen geleverd aan de ontwikkeling van het kind.

Het unieke aan Q-kids is dat het kind niet wordt gezien als een buitenstander, maar het wordt gezien als het kind van de leidster. Hierdoor is de zorg intenser en het wordt aangepast op het individuele kind. Het programma van Q-kids is ingericht om samen met de ouders het kind voor te bereiden op de volgende fases die zullen komen. Door Q-kids is onze dochter stappen verder dan de andere kinderen van haar leeftijd. Door de makkelijke en soms ook strenge structuur dat Q-kids toepast, wordt het voor de ouder wenselijk deze structuur ook thuis toe te passen. Wij zien Q-kids als een tweede huis voor ons kind. Waar wij als ouders de tijd niet voor hebben, daar neemt Q-kids het over. Alle aspecten van opvoeding tot ontwikkeling wordt door Q-kids drastisch aangepakt. Het resultaat, een kind dat intelligent, vol met leven, gemanierd en gestructureerd is.

Bij Q-kids weten wij dat onze dochter niet alleen veilig is, maar dat ze ook elke dag groeit en leert. De beste keus die wij tot nu toe hebben kunnen maken is onze dochter te plaatsen bij Q-kids. Zoals ik eerder aanhaalde, Q-kids is meer dan opvang.  Q-kids your the best!!."

Groet,
Vanity Codfried (zus) & Monique Pique (moeder)


Ouder van Kamal

"Ons zoontje Kamal komt al bij de Qkids sinds zijn vierde maand. Dit was een grote stap voor ons, want dit is ons eerste kindje die naar de opvang zou gaan.

Na twee weken konden wij met een gerust hart Kamal achterlaten waar wij ons zorgen maakte hoe het zou lopen.

Kamal huilde niet en was vrolijk. Zijn ontwikkeling in korte tijd was goed te zien. Hij kon snel zelf zijn flesje vast houden, spelen en op 11 maanden al lopen voor zijn eerste verjaardag. Je krijgt als ouders dagelijks een feedback en samen met de ouders wordt een plan van aanpak gemaakt om het kind zo goed mogelijk op te voeden en te laten ontwikkelen.

Qkids zorgt niet alleen voor opvang maar zorgt ook goed voor je kind."

Groet, Nasra Abdoel.


Parents off Ruth & Roda

"Care center Q-kids mariola work with 4kids, she is a very good woman, she know's how to take care of children very well. She teach children all the things that they need to knows and my family love her very much. I have two kids with her and they are doing very well, I will like to recommend her to all family who need help. I hope this will service you well.

Thank you Mariola for your help."

Best regards Mensah family.